idag har jag haft halva dagen ledig! otroligt skönt. sen var jag på praktiken från klockan 15 till 20.30! eftersom jag kom hem så sent så orkade jag inte packa ner träningskläderna och åka till gymmet ikväll, så jag tog en dag ledigt från gymmet. gymmat sön och mån nu ändå. körde ett pass i söndags och bodyattack igår. trodde jag skulle dö, vad jobbigt det var. Det är verkligen det jobbigaste passet någonsin och stanken av svett i lokalen efter ett sånt pass är inte nådig haha. men det ger resultat! imorgon hade jag bokat ett pass med min favoritinstruktör Pernilla men dom hade bytt instruktör imorn så jag styrketränar istället!
 
blev superhungrig ikväll så jag åt typ frukost haha. Åt fil med hallon i, knäckebröd med keso och mango. blev inte ens mätt!? ibland undrar jag om det är något fel på mig! men det var gott i alla fall. nu ska jag sova! upp tidigt imorgon. god natt!
 
 
här sitter jag i köket och äter frukost bestående av knäckebröd och keso haha. idag lyser solen och jag hade tänkt att få in ett gött body attack pass idag klockan 18.20 men praktiken hindrade detta vilket är tråkigt. hade sett fram emot det efter gårdagens mindre svettiga pass! men men. får bli en runda på gymmet istället. Efter praktiken ikväll ska jag ut och äta på chili thai med syster och johanna! ha en bra dag hörni!
 
var några dagar sen nu haha. suger på detta! Idag har jag i alla fall tränat igen med Bella denna gången. blev ett riktigt fett dubbelpass, först bodyattack och efter det styrketränade vi på gymmet! så sjukt nöjd nu alltså. riktigt kul att träna med Bella också! vet inte riktigt hur jag vänder på bilderna för det funkar inte i datorn men det får bli såhär. imorgon väntar ännu ett pass, det ser jag fram emot!
 
 
 
 
 
 
igår hade jag tid för att göra fortsättningen på min första tatuering, skulle lägga till fåglar. slutade med att jag gick därifrån med en tatuering till så nu har jag 3 st tatueringar på min kropp. haha, så kan det bli. Det gjorde förbenat ont båda tatueringarna men det var det värt för jag är så nöjd verkligen, men nu tar det nog ett tag innan jag gör nästa.
 
orkar inte skriva så mycket mer för klockan är 03 på natten och vi har kört bilkurragömma och jag som har haft ont i halsen och hostat sen i söndags har ikväll blivit ännu sämre, så nu kan jag knappt prata. MEN jag har 36,4 i temperatur. vad är det för fel på mig? så sjukt irriterande, jag mår apa, har svinont i halsen, kan knappt pratar och hostar sönder mina lungor men kan inte med gott samvete kalla mig sjuk för att jag inte har någon feber. jaja, har inte ro att vila ändå haha.
 
här är en bild på nya tatueringarna!
 
såhär såg min första ut.
 
..och såhär ser jag ut nu!
 
 
 
ännu en dag med träning. blev ett sent kvällspass idag som innehöll armar mage och rygg. annars har dagen varit så sjukt kass att jag vet knappt vad jag heter, fattar inte att det ens är möjligt att ha sådan otur som jag har haft hur länge som helst nu. var i alla fall på ett grymt möte med connect church Jönköping vilket lyfte dagen en aning iallfall.
 
imorgon ska jag tatuera mig för andra gången. min syster ska också göra en så vi ska göra dom samtidigt. Jag gör mina tatueringar till minne av min mamma som dog i svår cancer för ett halvår sen. såhär ser min första ut och jag ska bygga på den imorgon med några svalor på vänster skulderblad för att göra det mer personligt då min mamma älskade fåglar och vi även har satt fåglar på hennes gravsten... kanske att fåglarna även är en symbol för att hon är fri nu.
 
körde igenom ett armpass med hantlar innan ett sjukt roligt bodyjam pass och efter det lite till armar, rygg och mage.. efter det åkte jag och träffade Matilda en stund. har haft en sjukt go dag i övrigt, ja.. det var väl det. haha, hej så länge.
 
 
skaffat mig lite färg till garderoben, en gul stickad tröja
tillsammans med en ljusblå jeansskjorta. välkomnade
våren för längesen.
 
 
har haft en bra dag, har haft roliga och kreativa lektioner i skolan. Efter skolan stressade jag iväg till Jonna och efter det åkte jag på jobbmöte. vi käkade sen och gick på A6 tills klockan blev 20 och då bestämde jag mig för att åka till gymmet efter två vilodagar och köra ett arm och magpass. Det var svinjobbigt och hade ingen motivation alls, det är inte alltid jag tränar för att det jag tycker det är roligt och skönt längre utan ofta för att jag har ett mål som jag vill nå. Det är jobbigt men det känns bra efteråt haha. imorgon har jag ett roligt träningspass på kvällen att se fram emot och på onsdag blir det ett rygg och armpass igen tror jag.
 
träning är även det bästa sättet att rensa tankarna på vilket behövs i dessa tider. mycket man går och tänker på. Igår var det även 7 månader sen våran mamma dog alldelles för tidigt, saknar henne varje dag. man måste verkligen ta vara på varandra och uppskatta varandra mer för livet är skört!
 
 
 
 
bjuder även på en bild på mig och Josefine som togs på en utsiktsplats 
i mitt älskade sydafrika.
 
 
 
 
 
har haft en riktigt skön dag, varit ute i solen, tvättat bilen, umgåtts med vänner, snackat på gudstjänst, ätit på resturang och myst med världens bästa vän. livet ler mot mig ibland och jag är så sjukt tacksam för dom dagarna! nu verkar jag dessvärre ha gått och blivit sjuk, hostar som en galning och har nog en del feber. men jag är glad ändå!
 
 
har inte riktigt bestämt mig för om jag gillar mina rosa palladium. vi får väl se!
 
 
 
 
solen har förgyllt mina dagar och häromdagen fick jag se min kära vän Johannas kommentar på en status på facebook om solen, där hon skrivit "solglasögon på!" jag följde hennes råd och dagen blev så mycket bättre med brillorna på.