Det finns en människa här i världen som inte är lik någonannan på något sätt, hon är unik, hon är egen och hon står för vad hon tycker. Lina Ståhl heter hon och hon är fantastisk, målmedveten, stark och framförallt så älskad.
 
vem går fram till någon man inte vet något om, och säger att det finns människor som har bett för personen i fråga? Lina gör, och jag är personen i fråga. Jag visste ingenting om kyrkan, Gud eller om att det fick att välja den vägen. och så kommer hon och säger att dom har bett för mig i sin kyrka, efter att jag vart med i en mopedolycka. Det fick mig att undra, det fick mig att bli tacksam och det fick mig att börja min resa med Gud och i kyrkan. Lina kan verkligen vara frimodig som ingen annan kan.
 
Hon får mig att skratta som ingen annan kan, så att magen gör ont och tårarna rinner. Genom att bara vara Lina, den Lina som skrattar mest hela tiden, den Lina som ser något gott i varje människa, den Lina som kan få vem som helst att garva genom att prata om krabbor eller fasaner.
 
 
Hon är också den som stått bredvid med en tröstande famn när man undrat om det finns något slut på tårar,
hon som visat att hon alltid vill finnas där oavsett vad.
 
 
Hon är fantastisk på alla sätt och jag önskar så att jag kunde få ge tillbaks allt hon gett till mig, jag önskar jag kunde få ge tillbaks all glädje som hon tillför genom att bara finnas till, solstrålen själv. Jag vet vem hon är och hon är ingen annan lik och hon kommer alltid att vara den Lina för mig. tacksam till Gud för att du finns